reeaves Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Za ile mogę sprzedać szosową ramę aluminiową z : widelcem columbus korbą Shimano FC-S125 105 Golden Arrow klamkomanetkami Shimano Sora Flightdeck (przednia dźwignia przerzutki nie działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Dokładnie za tyle ile ktoś Ci zapłaci. Ani mniej, ani więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Piękna odpowiedź. A jak nikt nie kupi to znaczy, że jest bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Bystrzak. Innego sposobu nie widzę jak taki, po coś są aukcje na portalach sprzedażowych. Wielu tych co nie potrafią wycenić swoich dóbr z tego korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Oceniając po zdjęciach to możesz nawet nie znaleźć kupca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reeaves Napisano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2018 18 godzin temu, Chociemir napisał: Oceniając po zdjęciach to możesz nawet nie znaleźć kupca... Aktualnie nie mam możliwości zrobienia zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 To poważne zabieranie się za ustalenie ceny. Wróć z foto to może ktoś Ci pomoże, bo póki co tyłek zawracasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reeaves Napisano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2018 46 minut temu, Biesz766 napisał: To poważne zabieranie się za ustalenie ceny. Wróć z foto to może ktoś Ci pomoże, bo póki co tyłek zawracasz. Poważnie? W takim razie przepraszam najmocniej za te zawracanie tyłka. Z drugiej strony nikt nie ma obowiązku odpisywać na mój post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Racja, nikt nie ma obowiązku. Powodzenia w sprzedaży. Tylko nie zapomnij do ogło dołączyć fotek, bo będziesz 5x przedłużał tak jak ogłoszenie Pana z amortyzatorem na Allegro, zero zdjęć, tylko "tekst 100% sprawny ideał" i tak od kwietnia wisi, a koleś zdziwiony, że się nie może sprzedać Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reeaves Napisano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2018 19 minut temu, Biesz766 napisał: Racja, nikt nie ma obowiązku. Powodzenia w sprzedaży. Tylko nie zapomnij do ogło dołączyć fotek, bo będziesz 5x przedłużał tak jak ogłoszenie Pana z amortyzatorem na Allegro, zero zdjęć, tylko "tekst 100% sprawny ideał" i tak od kwietnia wisi, a koleś zdziwiony, że się nie może sprzedać Pzdr. Zawsze dodaje zdjęcia rzeczy, które mam zamiar sprzedać. Po prostu tym razem szlag trafił mój telefon a chciałem na szybko się dowiedzieć ile te graty mogą być warte. Mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Zobacz ile części kosztują nowe lub używane w podobnym stanie. Z tego co widziałem ramy alu to 300 zł maks, nowy widelec 900 zł, korba 100 zł, a klamki uwalone, to komuś z ulicy ciężko będzie pchnąć.. Masz zatem jakieś 1000-1100 zł ( - to,że widelec używka ) i próbuj sprzedać. Tylko jak, jak kalkulator masz zepsuty i zdjęć nie zrobisz... Serio ciężko zobaczyć ceny po ile ludzie wystawiają i próbować się wbić ze swoją ceną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reeaves Napisano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2018 32 minuty temu, Biesz766 napisał: Masz zatem jakieś 1000-1100 zł ( - to,że widelec używka ) i próbuj sprzedać. Tylko jak, jak kalkulator masz zepsuty i zdjęć nie zrobisz... Za 1000 zł to ja cały rower kupiłem kilka lat wstecz (używany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 To puść all za złotówkę. Szybko sprzedaż. Pozdro i bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozda Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Nowa rama z karbonowym widelcem w UK za 120 funtów: http://www.wiggle.co.uk/brand-x-rd-01-road-bike-frameset/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.