Dessiner Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Witam, otóż zamierzam zakupić swój pierwszy kask szosowy. Mam pewną zagwozdkę ponieważ nie wiem co wybrać.do tej kwoty na oku mam dwa kaski: Giro savant lub Met stardivarius 199.Co sądzicie o tych kaskach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Jedna i 2 firma robi dobre kaski, co do modelu który lepiej leży tobie na głowie. Przed zakupem najlepiej przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Ja mam MET Funandgo. Nie wiem czy jest to kask szosowy ale jest naprawdę wygodny. Używam go na szosie i na MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
testudo Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 @Dessiner Gdzie wyczaiłeś Giro Savant za ~200pln ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dessiner Napisano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2018 W dniu 3.09.2018 o 00:07, testudo napisał: @Dessiner Gdzie wyczaiłeś Giro Savant za ~200pln ? Na OLX, ale na Mall.pl widziałem po 289zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.