Ślawus Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 no widzę że kupujesz klamkomanetki alivio i hample avida, w sumie do drugiego bika to całkiem rozsądny wybór. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mam klamko-manetki Alivio i 2 rzeczy które udało mi się zaobserwować i przemawiają przeciw nim: - Mniej więcej po 2k km wyczułem, że zrobiły się z nich takie trochę DualControle bo złapały luzy na klamce (takie malutkie te luzy - prawie nie przeszkadzają i ich nie słychać uff) - raz sobie jadę i byłem wpięty jedną nogą w SPD ale myślałem że wpiąłem się obydwoma... (ach co za głupek ze mnie) No i jak pociągnąłem wypiętą nogą tak przywaliłem w dolną dźwignię manetki która lekko się wygięła do góry i czasami się blokuje po przyciśnięciu - trzeba ją wtedy popchnąć aby wróciła na swoją pierwotną pozycję Praca jak najbardziej OK i mogę je polecić pomimo tego co napisałem powyżej (chociaż i tak mam zamiar je jak najszybciej wymienić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Kupuje Avidy i Klamkomanetki Alivio. Słuchaj bo tobie albo się teraz przejęzyczyło albo mylisz pojęcia Kupujesz klamki (czyli to do hamowania) - Avid natomiast w tym wypadku już tylko manetki (zmiana biegów) Alivio; a nie jak napisałes klamkomanetki. To takie sprostowanie. Sam mam manetki alivio i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 on kupuje hamulce avidy i klamkomanetki alivio. @pixon - radze czytać ze zrozumieniem od początku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 8 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Temat wyczerpany, zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.