TomaszU84 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Witam. Orientuje się ktoś jaka jest różnica miedzy tymi podkoszulkami? Okolo tygodnia temu zadałem pytanie na decathlon.pl ale mają 2 tygodnie, a 500 akurat ma fajną promocje wiec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Może jakieś linki, do rzeczy o które pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2018 500: https://www.decathlon.pl/podkoszulka-dugi-rkaw-500-id_8369618.html 100: https://www.decathlon.pl/koszulka-termoaktywna-dugi-rkaw-100-id_8343882.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 To nie są typowe koszulki rowerowe bardziej bielizna termoaktywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Wiem, pytanie czym się od siebie różnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Materiałem , krojem, ceną ... Z perspektywy czasu towar niskich serii w decu to w zasadzie mocno "podstawowy" asortyment ... taka oferta na poziomie koszy w Lidlu czy Aldii Seria 500 jest już używalna. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 BTwin 100 to taki trochę ciaśniejszy jersey, do bielizny mu daleko. Kupiłem jedną i po pierwszej jeździe od razu pobiegłem po następną. Oczywiście oddycha gorzej niż pełnoprawna odzież termoaktywna, lecz na codzienne i weekendowe wypady turystyczne jest złotem w tej cenie. Dobra na tyle, że nie robi się ciężka od potu i szybko schnie. BTwin 500 wygląda na o wiele bardziej przylegającą, nawet nie mierzyłem bo nigdy ich nie było. Jeśli chcesz bardzo dobrą koszulkę na późne lato i wczesną jesień, cieplejszą a jednocześnie 3 razy lepiej oddychającą od BTwin 100, to polecam https://www.decathlon.pl/koszulka-kiprun-id_8394813.html - z uwagą że mam wymiary pod L, a tę koszulkę wziąłem XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Link nie działa, gimme gimme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Działa, może chaszcze pyrów zakłócają połączenie Koszulka to Kiprun Skincare, wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
89neo Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 22 godziny temu, TomaszU84 napisał: Wiem, pytanie czym się od siebie różnią? Jak pójdziesz do Deca to zobaczysz, że na etui ochronnym jest informacja odnośnie zakresu temperatury, mam obydwie 100 i 500, 100 jest chyba na 10-15 stopni a 500 już od 5-10 To jest głowna róznica, a druga to stopień dopasowania, im ciaśniejsza tym lepiej działa termicznie bo jest jak druga skóra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.