Rapkowsky Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Witam poszukuję amortyzatora przedniego minimum skoku 120mm max 160mm Interesują mnie marki takie jak: Fox , Marzocchi , RockShox , Manitou lub inne tylko nie suntour. Główka 1 1/8 nie zwężana długość rury sterowej jakieś 20 cm z hakiem musi mieć. QR fajnie było by 9 ale jestem świadomy że większość ma 20 nie ma problemu też przyjmę ;D Pod koło 26 cali Budżet około 800 zł Co do wymagań potrzebuje amora w bardzo dobrym stanie lub dobry nie interesują mnie amory do serwisu ;p Chyba wszystko wypisałem jeśli nie pisać i dopytywać pozdrawiam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Mam Lyrica w topowej wersji 140-160mm na oś 20mm. Przebieg ok 400km. biały. Za dobrą cenę mogę sie go pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi