Adriankanecki Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Witam posiadam rower Giant Talon 29e 2ge 2018, w swoim osprzęcie ma SR SUNTOUR XCR i jest dość kiepski jak na tereny które jeżdżę lasy i puszcze. i tu moje pytanie bo od lat w temacie nie byłem sprzętowym, czy coś sensownego znajdę do ceny która podałem w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Raidon? Recon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriankanecki Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 marzocchi ile trzeba by było odłożyć na jakiś dobry pod ramę aluminiową aluxx ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Sierpnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Można prosić o to samo pytanie ,ale napisane po polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriankanecki Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Przepraszam, chciał bym moj suntour wymienić na inną firmę np rst czy rock shox,marzocchi. Zakładam wydać 1tys zł lecz myślę iż to będzie za mało ciekawi mnie jakiś sensowny amorek z tych firm, i ile ewentualnie musiał bym dozbierać, Posiadał ramę Gianta aluxx i koła 27.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 31 Sierpnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 RST nie jest porządną ani sensowną firmą. Jaką masz główkę czy też rurę sterową? Prosta, tapper, overdrive? Pogadaj z z użytkownikiem Activia,może zaproponuje Ci lepszego Suntura ( Raidon, Epicon ) w dobrej cenie. Za 1000 pln masz tylko używane amorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriankanecki Napisano 1 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Z tego co wyczytałem to Półzintegrowana 44/44. Nie wiem czy sens jest pakować sprzęt pod tą ramę. Spokojnie mógł bym wydać koło 2/2.5tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.