morfish Napisano 29 Sierpnia 2018 Napisano 29 Sierpnia 2018 Sytuacja wygląda następująco: Rower jest w kartonie, jutro idzie do poskładania u autoryzowanego sprzedawcy, bo bez tego niet gwarancji. Wygrałem bo piłem RedBulle z Biedry Specyfikacja na stronie Treka, kolor Matte Black, rama 18,5. https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-górskie/rowery-szlakowe/roscoe/roscoe-7/p/23444/?colorCode=black Chcę na nim zrobić 300-500 km we wrześniu, więc będzie dotarty i z historią. Chciałbym minus 10-15% od ceny sugerowanej 4399, można negocjować. Czerwony Jamis z garażu też for sale.
morfish Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor Napisano 30 Sierpnia 2018 Szybka korekta: Ponieważ trochę zmieniły się plany na wrzesień - nie pojeżdżę, w związku z czym rower jest do wzięcia jako nówka w kartonie, od zaraz. Najchętniej odbiór osobisty. Propozycje und pytania - priv.
Mod Team durnykot Napisano 31 Sierpnia 2018 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2018 Regulamin giełdy: 4) Temat z informacją o sprzedawanym przedmiocie musi być kompletny i powinien spełniać określone wymagania. Podajemy: - cenę, - opis, - link do zdjęć lub aukcji. U Ciebie brak zdjęć.
Mod Team durnykot Napisano 13 Września 2018 Mod Team Napisano 13 Września 2018 Zbędna dyskusja została usunięta.
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.