porywacz_zwlok Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Siema Potrzebna mi porada w doborze sprzętu. chciałbym zapisywać sobie w endomondo przebyte trasy na rowerze dla statystyk ale iPhone ma ograniczenia takie, że w trakcie działania endomondo nie można używać nawigacji. znalazłem bardzo fajną aplikację do wyznaczania ciekawych tras rowerowych (mapy.cz) ale przez to straciłem możliwość używania endomondo. pomyślałem o mądrym zegarku, ale w ogóle zegarków nie używam i to najmniej korzystne rozwiązanie ale wiem, że są też opaski z gps i chciałbym takową kupić. możecie coś polecić co dobrze będzie się dogadywać z iPhone SE? Przepraszam, że tak spamuję forum, ale to już ostatni świeżakowy temat. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyganos Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Jeżdżę z Polarem M200, ma gps, monitorowanie tętna z nadgarstka, powiadomienia z tel. i nie kosztuje milona cebulionów (380zł). Genialna aplikacja Polar Flow i synchronizacja ze stravą to wszystko co mi potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 2 godziny temu, cyganos napisał: 380zł Też sporadycznie myślę o zegarku z GPS. Możesz podesłać link do ceny 380 zł ? Z tego co widziałem najtaniej to okolice 500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyganos Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Jeszcze niedawno był w sklepie Fit Shop z kodem rabatowym za zapisanie się do newslettera cena wyszła 380 pln, może jeszcze się pojawi w podobnych pieniądzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Rozumiem, że był za 380 zł, ale warto podawać cenę jaka jest rynkowa, a nie w jakiej się kupiło, bo to sporo zamieszania wprowadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyganos Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 4 minuty temu, Biesz766 napisał: Rozumiem, że był za 380 zł, ale warto podawać cenę jaka jest rynkowa, a nie w jakiej się kupiło, bo to sporo zamieszania wprowadza. Panie mądralo każdy wie, że ceny się zmieniają co jakiś czas, miesiąc temu był po 380, dziś jest po 500 stać cię to kup teraz, a jak nie to poczekaj na obniżkę. Zamieszanie i posty nie w temacie są twoim konikiem na tym forum stąd z mojej strony eot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.