porywacz_zwlok Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 witajcie wczoraj odkryłem rewelacyjną aplikację do turystyki rowerowej: mapy.cz. aplikacja jest dostępna na iOS'a ale że nie mam androida to nie mogę sprawdzić czy też jest na googlową platformę. tutaj przydała by się informacja kogoś z androidem, czy dostępna jest. mapa jest bardzo precyzyjna, pozwala ściągać mapy offline a co najważniejsze to potrafi wyznaczać wycieczki rowerowe , gdy podajemy parametr długości trasy, którą chcemy pokonać. jak dla mnie to mistrzostwo świata. jestem dopiero w fazie testów, ale już szczerze polecam. PS: nie udało mi się zarejestrować do mapy przez telefon i dopiero użycie komputera ten problem rozwiązało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Na systemie Android też śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Nawet na Windows Mobile działa. Choć menu jest tylko po czesku. Ale nie jest to jakąś przeszkodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Na Android jest angielskie menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 na iOS’a po angielsku i czesku tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Bardzo dobrze działa offline. Korzystałem z niej na wyprawie po Czechach. Jedyny minus to różnica w wyszukiwaniach (mam na myśli kempy i miejsca noclegowe) pomiędzy szukaniem offline a online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 3 godziny temu, Habibek napisał: Bardzo dobrze działa offline. Korzystałem z niej na wyprawie po Czechach. W Czechach działa bezbłędnie. Zresztą wyszukiwanie off-line działa tylko w Czechach i na Słowacji. W Polsce trzeba być trochę ostrożnym, bo są drobne błędy. Np. brakuje pewnych szlaków (pieszych, rowerowych nie sprawdzałem), Wstawiłem dwa zrzuty ekranu. Na polskiej mapie mapa-turystyczna.pl jest zielony szlak (w rzeczywistosci też oczywiście jest) a na czeskiej mapie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.