Skocz do zawartości

[Pompka mini] do torebki podsiodłowej

Dante79

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam pompki do torebki podsiodłowej (na razie tylko taką opcję rozważam) czy możecie polecić coś w miarę nie drogiego i dobrego do kwoty nie wiem 50-70zł?

(i jak wygląda pompka z montażem pod koszyk na bidon koszyk też da się zamontować? może ktoś podesłać fotki jak to wygląda)

6 godzin temu, goTomek napisał:

Do podsiodłowej to raczej chyba tylko jakas na CO2 chyba że nie torebka a duża torba ;)

A motowana pod koszyk wygląda np. tak

pu230d01_3-grey.jpg

Torebka ma jakieś 20-22cm więc pompka powinna się jakaś zmieścić...chociaż przy bidonie też nie najgorzej wygląda załóżmy że miała by być jednak pod koszykiem to co możecie polecić ??? 

Oj, jest tego całkiem dużo. Duży wybór pompek w różnych rozmiarówkach znajdziesz np tutaj: https://www.dadelo.pl/pompki-do-roweru/

Masz tam pompki zarówno od Kross, Beto, SKS  itd.

Krótko mówiąc, chyba wszystkie dostępne rozmiarówki i co ważne, nie chińszczyzna, ale sprawdzeni producenci.

Cenowo wydaje mi się, że też do zaakceptowania.

Jak chcesz coś pod bidon, to niedawno też przez to przechodziłem

Stawiałem przede wszystkim na jakość i niezawodność, budżet jaki byłbym w stanie przeznaczyć to było coś koło 200 zł, a padło na coś znacznie tańszego, czyli pompkę z Decathlonu model coś tam 900.

Moje krótkie sprawozdanie jest w tym poście:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...