Skocz do zawartości

[Prowadnica] Prowadnica łańcucha

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Sprzedam prowadnicę łańcucha widoczną na zdjęciach. Występuje ona pod różnymi nazwami, między innymi Cloud Guide. Prowadnicy używałem 2 sezony i przy odpowiednim ustawieniu sprawdzała się idealnie. Sprzedaję ponieważ przeszedłem na Narrow Wide.

Jak widać na zdjęciach prowadnica złożona jest na aluminiowych, czarnych śrubach. Stalowa jest tylko śruba obejmy ponieważ aluminiowej potrzebowałem w rowerze, ale jest to koszt 5 zł. Prowadnica nie jest zniszczona i wytarta.

Pasuje do rury podsiodłowej 34,9; do mniejszych rozmiarów potrzebne są podkładki takie jak do przerzutki ( w serwisie pewnie do dostania za darmo, dodawane są do każdej przerzutki).

Jak gratis dorzucam drugą prowadnicę znaną jako Dartmoor Keeper. Niestety zgubiłem śrubę a standardowa M5 się nie mieści ze względu na zbyt dużą średnicę łba, więc trzeba kombinować :) Jeżeli ktoś się zdecyduje to postaram się poszukać takiej śruby, jednak proszę traktować tą prowadnicę jako GRATIS nie mający wpływu na ostateczną cenę.

20180827_200450.jpg

Cena: 70 zł; zawiera koszt Przesyłki Pocztowej Poleconej Pobraniowej.

• 3 lata później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...