Cruiser Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Witam , jak w temacie kupię rower hard tail z markowym amortyzatorem min xcr , koło min 26 cali , ładnie się prezentujący , może być lekko zmęczony lub do serwisu do 1000zł , mile widziany będzie starszy full.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Jaki rozmiar? Jestem w stanie coś wykombinować w tych pieniądzach. Na pewno mam konę, nie pakietem w tej chwili modelu, na pewno mam widelec manka r7 i coś pewnie jeszcze. Oprzęt do ustalenia bo to wszystko w częsciach leży. Generalnie od deore do xtr. https://drive.google.com/open?id=11ikwx4i5T_yn0wiQpOONbKmK3Bsy_LqR także mam takiego fulla ale niestety trochę ponad budżet. Mam także zmęczonego poisona curare rozmiar M albo nawet s. całkiem ładnie zrobiony ... był ... 8 lat temu heh. Jak coś to pisz. Mogę tez mieć canondale SL4 w rozmairze M chyba, czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruiser Napisano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Super , poszło pw :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi