kenjisan Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, szukam end capa do bębenka xd dt swiss na oś 142x12. Przez roztargnienie kupiłem bębenek bez niego. Może ktoś ma zbędny. Ewentualnie mogę sprzedać sam będenek (ratchet). Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez kenjisan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Chyba mam. Zerkne w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 qsik, coś się znalazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Mam tylko jestem poza domem do jutra. Musze zdjąć kasete zapieczoną na bębenku żeby wydostać endcap ale zrobie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Spox to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Jest https://photos.app.goo.gl/tLu22qKapqKcxAho6 Cena 35zł plus wysyłka ok 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi