Gość Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Hej, Mam buty Rockrider MTB XC 500. Jestem z nich bardzo zadowolony, jednak jeden szczegół nieco psuje całość. Cieniutka skóra z których są wykonane ma tendencje do przecierania a samą powłokę bardzo łatwo zadrapać. Buty są w wersji czarnej, matowej. Czy jest na rynku coś w rodzaju lakieru ochronnego na buty takiego typu? Wiem że istnieją impregnaty, miałem jeden ale różnicy na poprzednich butach nie zauważyłem. Dla jasności, nie chodzi mi o produkt który spowoduje że buty przestaną się rysować itd, jedynie coś co lekko ochroni zewnętrzną warstwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Na to chyba nic się nie poradzi. Może jedynie lakier do paznokci :). Mam taki sam problem ale z szosowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 O jakie przecieranie Ci chodzi możesz to bardziej zobrazować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 W MTB zdarza mi się zahaczyć górną częścią buta o korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.