Brombosz Napisano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Witam. Tak jak w temacie. Mógłby ktoś polecić mi etui mocowane do ramy na smartfon z wyświetlaczem 6". Po starych tematach nie znalazłem a jak przeglądam allegro to większość jest na mniejsze wyświetlacze. Bez znaczenia dla mnie jest ilość kieszonek i wygląd. Ważne aby telefon się mieścił i w miarę się to trzymało ramy. Jeżeli będzie to pomocne to używam Xiaomi Redmi 5 plus. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 23 Września 2018 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Jeśli jeszcze szukasz to mogę polecić Ibera IB-TB8. Mam telefon 5 cali i ma jeszcze sporo miejsca. Widoczność w słońcu nienajlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Już mam chińskiego Wheel UP z dwoma kieszonkami z boku. Daje rade nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.