20omega Napisano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Witam. Tym razem chciałbym posiłkować się manualem lecz bez kodu nie mam pewności, więc zwracam się z prośbą o instrukcję. Teraz, 20omega napisał: Witam. Tym razem chciałbym posiłkować się manualem lecz bez kodu nie mam pewności, więc zwracam się z prośbą o instrukcję. Lub kod amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 to zdjęcie Twojego widła czy dla przykładu ? wszystko jak ze sklepu czyściutkie, równiutko a na stronie foxa nie umiesz znaleźć instrukcji ? proszę + niezawodny YT. https://www.ridefox.com/fox17/help.php?m=bike&listall=service powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
20omega Napisano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Strona foxa nie działała w tym czasie. Znalazłem i nie napisałem. Ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi