Sariensis Napisano 23 Sierpnia 2018 Napisano 23 Sierpnia 2018 Cześć, poszukuje oryginalnego siodełka do mojego Mongoose Comp 29, na którym miałem wypadek i siodełko uległo destrukcji, dokładnie chodzi o siodełko Mongoose MTB, próbowałem znaleźć w Polsce, pytałem również u dystrybutora w BRNO, ale nie otrzymałem pozytywnej odpowiedzi, więc zwracam się zapytaniem, być może ktoś wie, gdzie mogę takie siodełko odkupić do mojego roweru powypadkowego. Siodełko mi odpowiadało, dlatego chcę właśnie dokładnie takie samo, siodełko nie miało wpływu na wypadek, po prostu zostało pogięte i mocno spiłowane z jednej strony i nie nadaje się do dalszej jazdy. siodło widać na jednym ze zdjęć: http://www.mongoose.com/cze/salvo-29-comp-20901 Gdybym napisał coś niewłaściwie, to z góry przepraszam, ale mam jeszcze problemy po poważnym urazie głowy.
SoloTM Napisano 23 Sierpnia 2018 Napisano 23 Sierpnia 2018 Zobacz pod spodem kto jest producentem, czy jest coś napisane .
Sariensis Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Napisano 23 Sierpnia 2018 Nie ma nic, na siodełku tylko logotypy mongoose jak na zdjęciu na stronie producenta
SoloTM Napisano 23 Sierpnia 2018 Napisano 23 Sierpnia 2018 No to lipa, z reguly od spodu coś jest, velo itp. I wtedy można szukać takiego samego, ale bez brandu mongoose.
Sariensis Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Napisano 23 Sierpnia 2018 Będę szukał dalej, i tak mam zakaz wsiadania na rower do 19 wrzesńia, wiec mam jeszcze trochę czasu, dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.