gocu Napisano 23 Sierpnia 2018 Napisano 23 Sierpnia 2018 Widzę że nie tylko ja na ten żenujący błąd zwróciłem uwagę. Ale czego się spodziewasz po forum na którym normą jest pisanie "v-brake"?
c1ach Napisano 23 Sierpnia 2018 Napisano 23 Sierpnia 2018 Co złego jest w "v-brake"? Shimano używa takiego zapisu dla swoich produktów. Panowie, może trochę odpoczynku, bo się czepiacie jakbyście za to płacili
Kekacz Napisano 23 Sierpnia 2018 Napisano 23 Sierpnia 2018 Fundacja Ewy Błaszczyk to poważna instytucja, zajmująca się ważnymi sprawami. Mianowanie jej profilu na FB "zabawną stroną" nie przystoi. Co innego "fanpage".
Biesz766 Napisano 25 Sierpnia 2018 Napisano 25 Sierpnia 2018 W dniu 23.08.2018 o 08:55, PiotrKaaaaaaaaaaa napisał: "funpage"? Na pewno?? Mam nadzieje, że to żarcik. Inaczej to ładny obciach, ale jak widać nikt nie chce się przyznać do tego tworu.
Mod Team durnykot Napisano 25 Sierpnia 2018 Mod Team Napisano 25 Sierpnia 2018 W dniu 23.08.2018 o 09:26, gocu napisał: Ale czego się spodziewasz po forum na którym normą jest pisanie "v-brake"? Się forum nie podoba? Czy też owa norma nie pasuje? Napisz do Shimano ,że żyją w błędzie. https://bike.shimano.com/en-EU/product/component/deore-t610.html Tekst o Fundacji nie jest pisany przez Administrację Forum ,a przez Fundację ,więc dziwią mnie pretensje . Czepiacie się jednego słowa , a tekstów pisanych przez niektórych Forumowiczów z naginaniem ortografii, interpunkcji i składni nie zauważacie. Ważniejsza chyba jest treść , a nie jedno słowo. Zamykam.
Root Admin Mieciu Napisano 5 Września 2018 Root Admin Napisano 5 Września 2018 Czy to istotne czy jest A czy U? Rozumiem, że literówka, może być zabawna dla dwulatka.. A pomyłki zdarzają się każdemu i biję się w piersi. Najmocniej przepraszam (JA) urażonych i życzę im zgagi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.