Skocz do zawartości

[suport] trek remedy 8 2016

MMMAAACCC7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 
Poszukuję suportu do treka remedy 8, z 2016 roku. Z tego co sam poszukałem to jest on wyposażony w suport PressFit 89.5, ale gdzie takie cudo znaleźć, to może ktoś poradzi :)?

Napisano
11 minut temu, lewocz napisał:

Tyle, że one mają 90 mm średnicy.

Że co mają ? Bzdury Pan piszesz, a podobno Pan takiś spec od rowerów.

@MMMAAACCC7 SM-BB94 będzie pasował ma szerokość 89,5 - 92mm i jest na wcisk

Napisano

BB-MT800-PA

Ale poczekaj na chłopaków serwisantów, co znają to na pamięć. Któryś na pewno Ci polecą.

BB94 sam zakładałem w jakiegoś fulla Treka w czerwcu.

Napisano
49 minut temu, Biesz766 napisał:

Że co mają ? Bzdury Pan piszesz, a podobno Pan takiś spec od rowerów.

@MMMAAACCC7 SM-BB94 będzie pasował ma szerokość 89,5 - 92mm i jest na wcisk

Miałeś mnie ignorować podobno :)

Ja specem nie jestem,  to Ty zajmujesz głos w każdym temacie.

Napisano

Nie da się zignorować takich głupot.

Serio, w każdym ? Właśnie przeglądnąłem ostatnich 100 tematów. Odpowiedziałem w dwudziestu kilku - to wg. Ciebie w każdym ( tak jak średnica 90 mm ) ?

Napisano

No dobra niech Ci będzie..sypię głowę popiołem i biczuję się po plecach :)

A tak w ogóle wyciągam rękę na zgodę. Przyszły tydzień jestem na urlopie w okolicy Jasła. Chętnię się spotkam w realu i jakąś traskę pyknąć by można.

Napisano

Graba.

A co do trasy, niestety głębokie Bieszczady od jakiegoś czasu, więc Jasło odpada, nawet skrótami to i tak >120 km w jedną stronę, wolę tyle zrobić po górkach u siebie. W tamtym tygodniu Dukla zaliczona z noclegiem ( 280 km mtb w 2 dni ), polecam bo to urocza wiocha.

Napisano

Off Top - Podkarpacie to moje ulubione okolice na rower.  Może dlatego, że rodziny tam mam posiane. Dukla fajne  miesteczko i fajne  miejsce wypadowe na w Beskid Niski.  Teraz jakoś jest bieg na Cergową organizowany.

Napisano

Na koniec offtopu: moją ulubioną dziurą w tamtych rejonach są Jaśliska. Tak klimatyczna wioska, że aż coś się robi. Dziesiątki razy tam byłem z nocowaniem w bazie SG jak jeszcze znajomy był komendantem w Sanoku. W okolicach Krosna polecam "Marynkowską Górę" w Krościenku i widok w dzień stamtąd na Cergową, a wieczorem piękny zachód słońca jak się odwrócić na Jasło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...