Dessiner Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Witam, otóż niedawno zakupiłem licznik sigma 16.12 STS i na ekranie wyświetla mi się Bateria Pusta- Pasek, o co chodzi jak nie mam żadnego paska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Chodzi o to, że trzeba wymienić baterię. Jak zrobisz to szybko to nawet danych nie stracisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dessiner Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 No tak, domyślam się. Tylko jest jeden problem w którym czyjniku? albo w komputerze centralnym? Do czego odnosi się słowo "Pasek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Ja mam akurat Sigmę 16.12 na kabelku, ale osobiście wymieniałbym w Twoim przypadku obie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dessiner Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 A jakiej firmy najlepiej kupić baterie? Sony będą ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Mi jak padła to kupowałem taką, jaką mieli akurat w Biedronce Normalnie przyniósłbym sobie Duracella z pracy ale oczywiście bateria padła w czasie urlopu i w weekend. Sony będą dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.