kazafaza Napisano 21 Sierpnia 2018 Napisano 21 Sierpnia 2018 Genesis Day One Decade, limitowana wersja na dziesieciolecie modelu. Rozmiar XL, zadnych wgniecen ani wiekszych zadrapan, posiada kilka rys zgodnych z normalnym uzytkowaniem. Rama z widlem i sterami FSA oraz zaciskiem. Sterowka dosyc dluga, miedzy mostkiem a sterami jest ok. trzech centymetrów podkladek. Pytania prosze na PM, (nick)@gmail.com albo ponizej... Forum nie chce zrec zdjec, ponizej link do galerii - XL rama to ostatnie 22 zdjecia: https://goo.gl/photos/2PE7t7wnFUiFgKdu6 800PLN i ramset wyladuje u kupca w domu.
rambolbambol Napisano 21 Sierpnia 2018 Napisano 21 Sierpnia 2018 Musiałeś tyle jeść, żeby tak wyrosnąć i kupować ramy w XL? Gdyby nie ta wielkość, tu już byśmy się dogadali.
kazafaza Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Napisano 21 Sierpnia 2018 Ba, kopciłem kiepy jak miałem tuzin i lat i nie pomogło! Jak gdzie eLka zajawi to Ci pisać?
rambolbambol Napisano 21 Sierpnia 2018 Napisano 21 Sierpnia 2018 Jak się pojawi M, cokolwiek stalowe z podsiodłową w zakresie 52-54cm i długaśną sterówką to wal jak w ogień. Na ten rok myślę poważnie o złożeniu prawilnego commutero-przełaja na tarczach. Day One, De Fer, Vagabond i tym podobne, może jaki Four Corners, Sutra albo coś z On-One?
kazafaza Napisano 25 Sierpnia 2018 Autor Napisano 25 Sierpnia 2018 @TomaszU84 Dzięki, linka powinna pacać już...
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.