Skocz do zawartości

[rama] Genesis Day One Decade XL

kazafaza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Genesis Day One Decade, limitowana wersja na dziesieciolecie modelu. Rozmiar XL, zadnych wgniecen ani wiekszych zadrapan, posiada kilka rys zgodnych z normalnym uzytkowaniem.  Rama z widlem i sterami FSA oraz zaciskiem.  Sterowka dosyc dluga, miedzy mostkiem a sterami jest ok. trzech centymetrów podkladek.

Pytania prosze na PM, (nick)@gmail.com albo ponizej...

Forum nie chce zrec zdjec, ponizej link do galerii - XL rama to ostatnie 22 zdjecia:  https://goo.gl/photos/2PE7t7wnFUiFgKdu6

800PLN i ramset wyladuje u kupca w domu.

Napisano

Ba, kopciłem kiepy jak miałem tuzin i lat i nie pomogło!  Jak gdzie eLka zajawi to Ci pisać?

Napisano

Jak się pojawi M, cokolwiek stalowe z podsiodłową w zakresie 52-54cm i długaśną sterówką to wal jak w ogień.

Na ten rok myślę poważnie o złożeniu prawilnego commutero-przełaja na tarczach.

Day One, De Fer, Vagabond i tym podobne, może jaki Four Corners, Sutra albo coś z On-One?

• 3 lata później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...