Skocz do zawartości

[Weryfikacja ogłoszenia] Romet Orkan 5 2016

Franusss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kłaniam się,

Bardzo proszę o weryfikację ogłoszenia z rowerem Romet Orkan 5 2016. Według mnie specyfikacja chyba się różni od tej producenta w porównaniu z rowerem z ogłoszenia, Szczególnie przerzutki są chyba inne? Alivio raczej nie montowano w wersji 5. Nie jestem też pewien czy tylna przerzutka to wersja XT. Czy ogólnie to wygląda autentycznie czy jest coś nie tak? Tutaj ogłoszenie:

https://www.olx.pl/oferta/rower-romet-orkan-5-cross-CID767-IDv4BN0.html#97d04576b8

Będę wdzięczny za Wasze uwagi. 

Dziękuję 

Napisano
Napisano

Dziękuję kolego! 

Wychodzi na to, że to model z 2014 nie 2016. Zgadzało by się to np. po przerzutkach właśnie. 

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi to chętnie wysłucham. 

Napisano

Wygląda bardzo ładnie, przebieg może być prawdziwy. Jeśli hamulce hamują bardzo dobrze ( niezapowietrzone, nie sikają ) to możesz cisnąć cenę ile wlezie i brać.

Napisano

Niestety cena dość sztywna. Według mnie 1500 zł to za dużo jak za ten model. Osprzęt mocno średni. 

Po odrzuceniu 500-700 zł można już szukać czegoś na shimano XT i prawdziwym amorze na powietrzu. Oczywiście mowa o używanych modelach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...