tadeuszwlodarczyk Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Mam problem z ustawieniem właściwym zdalnej blokady. Nowy amor z nie zamontowaną manetką, instrukcja czytana. Działa idealnie, gdy rower stoi w stojaku, ale jak na niego wlezę, amor blokuje się, ale nie działa wyłączanie blokady. Nie ma w instrukcji ani słowa o tym, by ustawiać przy wduszonym amorze lub spuszczonym powietrzu, ale czy przypadkiem. nie chodzi o to właśnie? Podobny problem mam z RST F1rst Air, więc podpowiedź bardzo by mi pomogła. Z góry dzięki. Tadzik. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez tadeuszwlodarczyk Literówki z iPada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Jak chcesz wyłączyć blokadę bez manetki? Zupełnie nie rozumiem Twojego opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Mam problem z ustawieniem, po zamontowaniu. Przepraszam, jeśli niezbyt dokładnie napisałem. Ustawiam w stojaku linkę na kropkę, i w stojaku działa. Ale jak wlezę na rower, to nie działa zwalnianie blokady. Wystarczy, że zejdę z roweru, a problem znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Chodzi o to że nie działa podczas jazdy, tylko po zejściu z roweru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Chyba nie dało się tego krócej i celniej napisać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Mam podobnie, zrobiłem serwis, wlałem tyle oleju ile piszą i podczas jazdy wciskam przycisk na manetce i nic, a jak poderwę przód to odblokowuje, pewnie Kolega ma podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi