Janusz159 Napisano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Cześć, we wrześniu wybieram się do swieradowa na single. Niestety tym razem bez własnego sprzętu, możecie polecić jakieś wypożyczalnie z fulllami po polskiej stronie? Najlepiej w miarę blisko tak by nie było konieczności przewożenia sprzętu samochodem. Przy okazji nocleg z tych mniej hardkorowych ze względu na małe dziecko. Pomozecie?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 22 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 Coś ktoś podrzuci? Póki co chyba jednak wybiorę się na druga stronę do novego mesta... tylko czy może ktoś potwierdzić, płatność w PLN jest honorowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shl Napisano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 https://m.trek-centrum.cz/?lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 W dniu 22.08.2018 o 21:27, Janusz159 napisał: Coś ktoś podrzuci? Póki co chyba jednak wybiorę się na druga stronę do novego mesta... tylko czy może ktoś potwierdzić, płatność w PLN jest honorowana? Tak, jest honorowana, ale wychodzi drożej. Lepiej kupić korony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Byłem w Świeradowie z małym dzieckiem. Na bookingu jest od groma miejscówek zawsze korzystam z tej strony. Co do wypożyczalni to nie pomogę brałem swój sprzęt. Zwykłym hardtrailem oblatasz ścieżki nie są aż tak ciężkie. Moje filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi