bronek4x4 Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Witajcie, jechal ktos? bo niejestem pewny czy na szosowym jest sens a chcialbym sie spontanicznie jutro wybrac. Dziekuje za wszelakie info. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Masz na myśli szlak R10? Jeśli tak, to jeździłem sobie 2 tygodnie temu między Rogowem a Darłowem i są fragmenty po szutrowych czy leśnych drogach także zależy ile masz samozaparcia do jazdy szosą Jeśli niekoniecznie chcesz się trzymać tego szlaku, to można znaleźć równoległe drogi asfaltowe, ale tu też różnie bywa z nawierzchnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek4x4 Napisano 14 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 2 godziny temu, m0d napisał: Masz na myśli szlak R10? Jeśli tak, to jeździłem sobie 2 tygodnie temu między Rogowem a Darłowem i są fragmenty po szutrowych czy leśnych drogach także zależy ile masz samozaparcia do jazdy szosą Jeśli niekoniecznie chcesz się trzymać tego szlaku, to można znaleźć równoległe drogi asfaltowe, ale tu też różnie bywa z nawierzchnią. Malo konkretnie zadalem pytanie. R10 nie tym razem moze kiedy indziej. A interesuje mnie najkrotsza droga ze Szczecina do Darlowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.