Kubsti Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Witam, poszukuję roweru trekkingowego dla mężczyzny o wzroście 1,8m waga około 80-85kg, przeznaczenie to głównie ścieżki leśne i polne oraz asfalt. Trasy raczej nie długie, bo około 20-30km. Zrobiłem malutki research i znalazłem dwa rowery, mianowicie Unibike flash gts eq 2017 oraz VELLBERG DISCOVER 3.1 M ALIVIO. Proszę się jednak nie ograniczać do wyboru między tymi dwoma Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kate741 Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Ja również się rozglądam za rowerem w podobnej cenie i dwa mi wpadły w oko Merida 20v ten testowałam i Lazaro 3v ten tylko oglądałam na allegro .Lazaro niby ma lepszy osprzęt wg znawców zaś MERRIDA to marka. Lazaro niestety nie można przymierzyć przed zakupem, bo nie znalazłam stacjonarnie tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi