Mihauok Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Cześć, potrzebuję pomocy. Sezon mija, lato w pełni, a ja na mazurach z rowerem górskim. Jeżdżę od dawna, w ciągu roku akademickiego jestem w Gdańsku, gdzie nie brakuje górek, a w ciągu jednego treningu można zrobić 800-900m przewyższeń. Niestety, tutaj w Ełku na mazurach jest problem - 300m to max co można wyciągnąć przy czym każdy podjazd jest raczej łagodną górką niż wymagającym i stromym podjazdem. I tu moje pytanie - jak można inaczej trenować by wyrobić u siebie siłę i wytrzymałość potrzebną na podjazdach? Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi. PS. Jakie znacie dobre książki/artykuły na temat treningów kolarstwa górskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Szukaj wmordewinda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.