kleks Napisano 7 Sierpnia 2018 Napisano 7 Sierpnia 2018 Witam, jakiś czas temu zakupiłem Unibike Vipera i Mam pewien problem z mostkiem, mianowicie występuje na nim luz już od nowości, jest niewielki nawet nie 1mm ale wyczuwalny i wnerwiający zwłaszcza w jeździe po nierównościach na np. kostce brukowej i tu moje pytanie czy takie coś jest normalne w regulowanych mostkach bo "taki ich urok" czy coś jest po prostu nie tak z moim egzemplarzem, dodam że jest skręcony na maksa, bardziej już nie docisnę, i nie ma znaczenia pod jakim kątem jest ustawiony, luz występuje od min do max wychylenia.
MikeSkywalker Napisano 7 Sierpnia 2018 Napisano 7 Sierpnia 2018 Reklamuj u sprzedawcy, mostki w tegorocznych Viperach są felerne a problem jest znany producentowi.
kleks Napisano 7 Sierpnia 2018 Autor Napisano 7 Sierpnia 2018 Dzięki za odpowiedź, tak zrobię, tylko ciekawi mnie to że jeżeli te mostki są felerne to dostanę następny taki sam czy wymieniają na inny model?
MikeSkywalker Napisano 7 Sierpnia 2018 Napisano 7 Sierpnia 2018 Nie potrafię Ci odpowiedzieć na 100%, ale raczej zmienią na inny model, bo problem dotyczy praktycznie wszystkich mostków jakie spotkałem w tych rowerach.
kleks Napisano 7 Sierpnia 2018 Autor Napisano 7 Sierpnia 2018 No dobra, przekonamy się jak to będzie, dzięki jeszcze raz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.