szacik Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ja mam tak że jak jadę długo (3 godz.) i ze średnią prędkością ok 27 km/h to po tym czasie strasznie mnie plecy bolą w odcinku lędźwiowym. Nie wiem czym to jest spowodowane. Macie jakieś ćwiczenia na to w czasie postoju. Ja się trochę powyginam i mnie przestaje ale potem znowu. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 czasami czuje plecy, ale nie jest to mocny bol. Generalnie jazda na rowerze sprawia ze nie budze sie rano z bolem plecow a jak przestaje jezdzic (po okolo tygodniu) po ranny bol plecow wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 szacik - proponuję skłony, ale najlepiej z 3 dni w tygodniu skłony z ciężarkami w domku. Mnie po tym plecy szybko przestały boleć. Tylko nie zaczynaj od dużego ciężaru na początek, bo przyniesie to odwrotny skutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Chicałem wypełnić ale pisze że nie znaeziono strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Popatrz na daty pierwszych postów. Trochę już chyba po ptakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Con Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tak się podłączę do tematu, mnie czasem dolega ból najczęściej rano po wstaniu kiedy jeżdżę nieregularnie, ale zastanawia mnie czy to wina treningu czy np. mostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon35 Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 JA znowu mam bole kręgosłupa wieczorem gdy już jestem zmęczony.. Po treningu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeck Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja zauważyłem u siebie bóle pleców (podczas jazdy rowerem) razem z początkiem roku szkolnego. Wina plecaka pewnie, który potrafi ważyć dobrze powyżej 10kg :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.