szpak1989 Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Witam serdecznie ! "Nadejszła wiekopomna chwila..." na zmianę dwóch kółek ! W ostatnim czasie dość mocno wkręciłem się w przejażdżki rowerem, a z racji, że mój nie nadaje się na dłuższe " spacery" postanowiłem poszukać czegoś dla siebie, po przeczytaniu wielu wątków na forum stwierdziłem, że najlepszym wyborem dla mnie byłby właśnie rower trekkingowy. Szukam roweru z wymiarem ramy 20-21", budżet 1500-1700zł jeśli ktoś z Was posiada takowy na sprzedaż, lub widział gdzieś ciekawą ofertę proszę o info ! Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Myślę że posiadam to czego potrzebujesz. Jeżeli nadal szukasz, pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtunio Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 mam na sprzedaż model Cube Curve Pro roz. 54cm model 2015 zakupiony w okolicach maja/czerwca 2016... w bardzo dobrym stanie... używany rekreacyjnie. Jeśli dalej poszukujesz to więcej informacji na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi