mistrzusek Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam Z tego co widzę, to tematy w tym dziale rzadko doczekują się odpowiedzi, ale mimo to spróbuję;) Prosiłbym o wycene mojego roweru Vsf Fahrradmanufaktur T-300, rocznika nie znam. Mam go od 2014 roku, co sezon robiłem przegląd w serwisie. Rower w stanie bardzo dobrym. Rower jest na pełnej grupie Deore LX, przełożenia 3x9, dynamo w piaście, oświetlenie Lumotec, hamulce hydrauliczne Magura, rama Cr mo, opony Continental Touring Plus, obręcze wzmacniane, no i wisienka na torcie- siodło Brooks B67:) Pozdrawiam Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez mistrzusek Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Używane rowery tej marki wyceniane są w okolicach 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi