Rowerowyridereq Napisano 3 Sierpnia 2018 Napisano 3 Sierpnia 2018 Cześć, mam do was pytanie bo nie jestem pewien czy jak wymienię hamulce shimano alivio T4000 zarówno z przodu jak i z tyłu na shimano BR T610 deore to czy dźwignie shimano altus EF500 będą mi pasowały. Może wy wiecie jak tak to pomóżcie bardzo proszę. Cytuj
Bojkow Napisano 3 Sierpnia 2018 Napisano 3 Sierpnia 2018 a co tam może nie pasować? Będzie pasować. Cytuj
SoloTM Napisano 3 Sierpnia 2018 Napisano 3 Sierpnia 2018 Dlaczego chcesz wymienić ? One prawie się nie różnią... Cytuj
Rowerowyridereq Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Napisano 3 Sierpnia 2018 Wielkie dzięki pytałem się o to bo właśnie nie dawno zacząłem się interesować rowerami i jestem zielony w tych tematach i chciałem ulepszyć swój rower i pytam się dla pewności więc jeszcze raz dzięki. A wymienić chce bo są już zużyte Cytuj
SoloTM Napisano 3 Sierpnia 2018 Napisano 3 Sierpnia 2018 Jeśli ze szczękami coś nie tak to ok. Jeśli są w porządku to wystarczy klocki hamulcowe nowe kupić. Cytuj
Rowerowyridereq Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Napisano 3 Sierpnia 2018 Ok dzięki i teraz spojrzałem na ceny alivio tańsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi