TomaszU84 Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Witam! Dzisiaj przyszedł mój Cube, jeździ mi się na nim doskonale, jednak od czasu do czasu dobiegają z niego do mnie jakieś dziwne odgłosy, coś jakby szprychy (krotki strzał), przez chwile jakby suport, choć już jest cicho. To normalne? Nowość się dociera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 jeżeli to nowy rower ze sklepu to może tak być - powiedzieli Ci coś o tym, żeby trochę pojeździć i zjawić się na regulację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Nie, nie powiedzieli. Ale planuje wycieczke do Decathlonu, zakup stojaka + kilku akcesoriow i zrobienie tego samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 nowy rower musi się nieco ułożyć, po kilkuset km trzeba sprawdzić naciąg szprych, wszystkie śruby, wyregulować przerzutki. Normalna rzecz. Ale jak szprychy słychać w tym momencie to już powinieneś sprawdzić czy nie są zbyt luźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi