tos Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Witam chcialbym oddać mój amortyzator do profesionalnego serwisu na terenie pomorskiego. Chcialbym sie dowiedzieć gdzie to zrobię i za jaką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Sierpnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Koszt tzw. profesjonalnego serwisu może przewyższyć wartość tego mało udanego widelca. Pomyśl o samodzielnym przeglądzie, to nie prom kosmiczny to się da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 https://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/serwis-amortyzatorow/uszczelki/prod/dart-xc28-seals https://www.bikestacja.pl/pl/zestaw-uszczelek-rock-shox-pilot-sid-judy-dart-xc28.html http://www.ckbikeshop.pl/product/USZCZELKI-DO-ROCK-SHOX-JUDY-PILOT-SID-DART-28mm-940870 + ( niestety zdjęć już nie ma ) Tym, że to taki szajs się nie przejmuj, szału nie ma, ale ma tłumienie olejowe i regulację tłumienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 a jeżeli już nowy to jaki budżetowy amor do powiecmy 700 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Suntour Raidon Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Godzinę temu, tos napisał: a jeżeli już nowy to jaki budżetowy amor do powiecmy 700 zł? Powiedz jaki rozmiar kół i tarcze czy v brejki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 eozmiar kół 26 cali i na hamulce tarczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 4 godziny temu, SoloTM napisał: Powiedz jaki rozmiar kół i tarcze czy v brejki. 26 cali na tarczówki może być używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Dlaczego chcesz sprężynę powietrzną ? Nie lepiej normalną i zyskać na trwałości ? Ile skoku ma mieć ? 100 mm jak dart3 ? Ile wazysz? Na olx uszczelki do darta sa za 49 pln. Jeśli stan ma nienajgorszy to bym zrobil serwis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 W dniu 3.08.2018 o 16:02, SoloTM napisał: Dlaczego chcesz sprężynę powietrzną ? Nie lepiej normalną i zyskać na trwałości ? Ile skoku ma mieć ? 100 mm jak dart3 ? Ile wazysz? Na olx uszczelki do darta sa za 49 pln. Jeśli stan ma nienajgorszy to bym zrobil serwis. a więc tak mam taki amortyzator ponieważ kupowałem nowy rower i po prostu taki był. Nie jestem znawcą rowerów ale potrzebuje amortyzator do jakiś skoków i małych dystansów maksymalnie 50 km. dart 3 miał 100 mm i nie wiem czy nie popsuje geometrii ramy wstawiając większy lub mniejszy. Ważę okolo 50 kilogramów. I tutaj są zdjęcia mojego amortyzatora Wstaw inne media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi