Lumperator Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Kupiłem Rebe w sklepie Wiggle w promocji, miało być pod QR15, przysłali pod QR9. Jeśli ktoś jest chętny to za 798 zł mogę odsprzedać (tyle mnie dokładnie wyniósł amor z wysyłką z Wiggle.co.uk). W przeciwnym razie amortyzator zwracam do sklepu. Posiadam również trzpień kompresyjny dla ustawienia skoku 100mmm który kiedys wyjąłem z SIDa (praktycznie nowy). Na 100% pasowałby do tej Reby. Jeśli byłaby taka potrzeba mogę zmienić skok na 100mm. Więcej info na priv. Model - Reba RL 27.5" Pod piaste QR9 Kolor czarny mat Waga - 1560g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.