Tredu Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Witam gdy zdejmowałem koło do zmiany dętki zauważyłem że powstał luz na piaście, problem w tym że za chiny ludowe nie mogę się go pozbyć. Mianowicie kiedy konusy są skontrowane ośka ,,wykręca się " do pewnego stopnia i blokuje sie. Nie mam zielonego pojęcia jak się tym zająć proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tredu Napisano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Z luzem sobie poradziłem ale gdy kręcę ośią po 2, pełnych obrotach dochodzę do punktu zacięcia się ośki nie można nią dalej obracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Musisz dokładnie rozkręcić i zobaczyć. Mogą to być miski, kulki, konusy, albo nawet zaślepka kulek (ta nakładana na konus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tredu Napisano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Zrobiłem pełny serwis piasty, teraz problem z luzem, jeśli luz chcę zniwelować piasta porusza się z naprawde dużym oporem, jesli lekko zluzuje konusa luz pojawia się duży luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Wkładałes same kulki czy wianki (z koszyczkami)? Jesli miski, ośka, konusy są OK, obstawiałbym odwrotnie wlożone koszyczki z kulkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.