akkwlsk Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Czołem, Tabelki z geometrią tabelkami, testy na portalach testami, a jednak dobrze na własnej skórze zweryfikować marketingowy bełkot odnośnie modelu X firmy Y. Jako, że na wiosnę dwa razy udało mi się przegapić różne dni testowe to pomyślałem, że warto stworzyć temat, w którym informowalibyśmy się wzajemnie o takich właśnie wydarzeniach, na których można za darmo wypróbować kilka modeli pod własnym tyłkiem. Niby są centra testowe i wypożyczalnie, ale żeby wypróbować kilka modeli trzeba tam zostawić majątek i zjeździć pół kraju, bo przeważnie jedna wypożyczalnia = jedna marka. Jazdy na parkingu przed sklepem rowerowym też się nie liczą Mogą to być testy organizowane przez jednego producenta (np. Kross miał taki Tur na wiosnę) albo jakieś większe imprezy (np. Joyride w Kluszkowicach) byle całość umożliwiała rzetelne sprawdzenie pod sobą roweru na dłuższej wycieczce, a nie 5 minut jazdy po płycie boiska na narodowym. Mam wrażenie, że większość takich imprez odbywa się wiosną, ale może ktoś coś wie o nadchodzących? W końcu sezon w pełni. Joł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemogg Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Cześć 2 razy zapisywałem się w Warszawie na dzień testowy w Scott i zero reakcji. Odpuściłem. Nie mam tam żadnego znajomego który wyjaśniłby mi co nie tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.