Bielson Napisano 30 Lipca 2018 Napisano 30 Lipca 2018 Cześć. Mam 20 lat i od pewnego czasu nie mam roweru. Miałem lazaro integrala v2 2016. Rower kupuję za niecały miesiąc. Z początki byłem nastawiony na tribana 520, lecz po głębszym namyśle ciężko mi będzie odpuścić leśne i mocno kamieniste trasy na rzecz szosy. Dlatego przychodzę do was. Szukam roweru pod długie trasy gdzie pomieszcze sakwy od crosso. Co byście mi polecili? Dodam że ważę 55kg, a mierzę 168/9 cm wzrostu
Pablo59 Napisano 30 Lipca 2018 Napisano 30 Lipca 2018 Dwa miesiące minęły jak z bicza trzasł a ty nadal w rozterce ?? :)
Bielson Napisano 30 Lipca 2018 Autor Napisano 30 Lipca 2018 Teraz, Pablo59 napisał: Dwa miesiące minęły jak z bicza trzasł a ty nadal w rozterce ?? Taa zmiana zdania zdania i odrazu nowy wątek
Brombosz Napisano 31 Lipca 2018 Napisano 31 Lipca 2018 Sprecyzuj po czym będziesz jeździł, jakimi kadencjami i ile te sakwy mają ważyć. Do tego czy w terenie górzystym, płaskim czy każdym. Tak pytam bo wiesz... dla jednego lekkim terenem jest polniak do sklepu, a dla innego single w Świeradowie. Wyrażenie "długa trasa" to też może być kilka godzin jak i kilka dni czy miesięcy.
Bielson Napisano 31 Lipca 2018 Autor Napisano 31 Lipca 2018 6 minut temu, Brombosz napisał: Sprecyzuj po czym będziesz jeździł, jakimi kadencjami i ile te sakwy mają ważyć. Do tego czy w terenie górzystym, płaskim czy każdym. Tak pytam bo wiesz... dla jednego lekkim terenem jest polniak do sklepu, a dla innego single w Świeradowie. Wyrażenie "długa trasa" to też może być kilka godzin jak i kilka dni czy miesięcy. Chodzi o kilka dni. Teren dla mnie oznacza drogi polne i lekki las.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.