Brombosz Napisano 30 Lipca 2018 Napisano 30 Lipca 2018 Witam. Sprzedam praktycznie nowe siodełko Speca Romin Evo Expert Gel. Przejechałem na nim około 50km i to wystarczyło żebym stwierdził, że mam na nie zdecydowanie za szeroki tyłek. Rozmiar 143mm. Powinno podejść osobie szczupłej o wąskim rozstawie kości. Jedyne drobne ryski jakie ma są w miejscu mocowania siodła do sztycy. Po montażu nie będzie ich widać. Poniżej zdjęcia: Sorry za taką sobie jakość zdjęć, ale i tak robiłem je tym co miałem pod ręką najlepszego. Zainteresowanych proszę o PW na forum. Ze względu na drugą zmianę w tym tygodniu odpowiadam w nocy albo w godzinach około południowych. Cena - 300 zł razem z przesyłką. Pozdrawiam
Brombosz Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Napisano 19 Sierpnia 2018 Nowa cena 270zł. Przesyłka na mój koszt
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.