Brombosz Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Witam. Sprzedam praktycznie nowe siodełko Speca Romin Evo Expert Gel. Przejechałem na nim około 50km i to wystarczyło żebym stwierdził, że mam na nie zdecydowanie za szeroki tyłek. Rozmiar 143mm. Powinno podejść osobie szczupłej o wąskim rozstawie kości. Jedyne drobne ryski jakie ma są w miejscu mocowania siodła do sztycy. Po montażu nie będzie ich widać. Poniżej zdjęcia: Sorry za taką sobie jakość zdjęć, ale i tak robiłem je tym co miałem pod ręką najlepszego. Zainteresowanych proszę o PW na forum. Ze względu na drugą zmianę w tym tygodniu odpowiadam w nocy albo w godzinach około południowych. Cena - 300 zł razem z przesyłką. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Nowa cena 270zł. Przesyłka na mój koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.