dtr Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Witam. Sprzedam ramę rowerową: Producent: Cube Model: LTD Pro pod koła 29er Rocznik: 2013 - przejechane ok 5000 km Stan ramy bdb, nie posiada uszkodzeń wgnieceń itp. użytkowana po KPN i okolicach. Do sprzedania cały set 29er więc jak ktoś będzie zainteresowany kołami, amorkiem to zapraszam na pozostałe ogłoszenia (sprzedaje gdy będzie kupiec przynajmniej na ramę i amor) W tej chwili częsci wystawione tylko na forum. Cena: 550zł ze stereami Accent Airplane 44mm lub 500zł goła rama Odbiór w Błoniu k. Warszawy lub wysyłka kurierem na koszt kupującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maryna Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Witam, jestem zainteresowany całością, proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dtr Napisano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Poszła wiadomość na priv, tel do mnie 797 .398 .975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dtr Napisano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Up ! Update: rama jest w rozmiarze 21 a nie 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlo86 Napisano 25 Października 2018 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Witam, jestem zainteresowany ramą. Jaka jest śr. sztycy, rodzaj suportu, rozmiar haków/tylnej piasty, rodzaj przedniej główki i dł. rury sterowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dtr Napisano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2018 @pawlo86 Śr sztycy: 30,9mm (zacisk 34,9mm) (Easton EA50 + KCNC) Suport SM-BB1 wraz z korbą FC-M590 Głowka ramy 1 1/8 zwykła Nie mam możliwości w tej chwili zmierzenia rury sterowej - nie była skracana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.