kubix_05 Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 witam! zastanawiam się w co ulepszyć mój rower a dokładnie :kierownica (szersza), rękawice rowerowe long, pedały platformowe,klamki hamulcowe.Proszę o pomoc!
Biesz766 Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 59 minut temu, kubix_05 napisał: rękawice rowerowe long Jak żyje tyle to nie wiedziałem, że rower ma rękawice i można je ulepszyć do wersji long.
Track Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Oj biedny Biesz766 - Ty naprawdę żerujesz na takich tematach, a doradzasz innym.
Pablo59 Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Wersja long jest do sięgania do hamulców gdy nie ma się klamek - banalne...
Biesz766 Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Teraz, Track napisał: Oj biedny Biesz766 - Ty naprawdę żerujesz na takich tematach, a doradzasz innym. A Ty zawsze ślad za mną
Gość Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Godzinę temu, kubix_05 napisał: zastanawiam się w co ulepszyć mój rower a dokładnie :kierownica (szersza), rękawice rowerowe long, pedały platformowe,klamki hamulcowe. W co ulepszyć? To znaczy że teraz tych części nie masz?
Brombosz Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Pewnie chodzi o to, żeby tani, rekreacyjny rower XC przerobić na hardkorowy sprzęt do DH albo miejskiego tłuczenia po schodach. Odpowiedź jest jedna. Nie opłaca się. Albo się połamiesz, albo wydasz za dużo a i tak efektu nie będzie. Do tego ludzie obeznani w temacie będą się z ciebie śmiali.
seraph Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Pierwszy się podda przedni widelec szumnie zwany "amortyzatorem", a potem tylna piasta - a może odwrotnie? No, ale pedały i rękawiczki łatwiej zmienić i lepiej wyglądają Chyba przez ten upały ten wysyp tematów w sobotni wieczór...
dreq02 Napisano 1 Sierpnia 2018 Napisano 1 Sierpnia 2018 zamiast odpowiedzieć normalnie to się chłopaka czepiacie. I później ktoś świeży nadal nie wie nic. Nie opłaca się ulepszać. Musiałbyś wymienić napęd, hamulce, amortyzator - czyli nowy rower. Jedynie co możesz zrobić to dobrać odpowiednie akcesoria aby łatwiej i komfortowo się jeździło jak np masz siodełko nie wygodne itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.