MikeSkywalker Napisano 26 Lipca 2018 Napisano 26 Lipca 2018 Torba nowa, nieużywana. Rozmiar L. Więcej informacji tutaj: http://www.blackburndesign.com/en_eu/bags/outpost-bag-collection/outpost-frame-bag-large.html Cena 200zł. Możliwość przymiarki/obejrzenia w Rzeszowie albo wysyłka.
Prz Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Aktualne? Czy mógłbyś zmierzyć poszczególne wymiary na zewnątrz?
MikeSkywalker Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Napisano 2 Sierpnia 2018 Aktualne. I mogę pomierzyć: szerokość 7cm, długość (na górze) 48cm, krótki odcinek przy główce 6cm, skos (z przodu na dole) 17cm, dół 33cm, tył 16cm (rozłożona 26cm).
Prz Napisano 7 Sierpnia 2018 Napisano 7 Sierpnia 2018 Ja pasuję, 16 cm z tyłu to już u mnie koszyk jest, więc bidonu bym nie zmieścił.
Mod Team bogus Napisano 10 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 10 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.