Wezayer Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Witam wszystkich. Od pewnego czasu zanoszę się z kupnem pierwszej szosówki. Przesiadka z unibike viper. Aktualnie rozważam Krossa Vento 2.0 2017 za 2100zł i tribany 520/500/100 ale tutaj coraz gorzej z dostępnością. Zależy mi żeby była to typowa kolarka z barankiem a nie jakieś półśrodki. Dobrze jeśli rower będzie posiadał miejsca do zamontowania bagażnika / sakw i nadawał się na dalsze trasy. Myślę że na początek nie mam sensu wydawać więcej niż 2500zł żeby zobaczyć z czym to się je i sobie trochę w tym rowerze podłubać. Rower prawdopodobnie brał bym na raty szczególnie w przypadku ceny bliższej 2500zł. Wiem, że temat wielokrotnie wałkowany ale mimo wszystko wolę się dopytać niż późnej żałować. Z góry dzięki za pomoc za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Sakwy do szosy? Można i tak jeśli znajdziesz otwory na ich mocowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 A co w tym dziwnego..ja widziałem co najmniej kilka kolarek z otworami na bagażnik. Sam jestem posiadaczem jednej - Scott Speedster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 30 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Triban 520 spełnia Twoje wymagania. Wygodna pozycja endurance, bardzo dobra na dalsze trasy oraz turystykę rowerową. Ma otwory do mocowania bagażnika zarówno z tyłu jak i z przodu. Kross Vento nie ma mocowań. Jest na Clarisie, czyli półkę niżej od Sory zamontowanej w Tribanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.