haskii Napisano 25 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Witam, rozglądam się za jakimś używanym rowerem górskim/ mtb tak do 1000-1200 zł. Znalazłem taką opcje na OLX, warto za taką cenę? Czy ta firma ARKUS to w miarę dobra, czy raczej tandeta? https://www.olx.pl/oferta/rower-arkus-mtb-CID767-IDwNErz.html PS: W razie czego jakich firm roweru szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Na odległość trochę strach. Z odbiorem osobistym, to pewnie, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haskii Napisano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Właśnie mam 60 km po odbiór tego roweru Czyli warto się po niego przejechać? Jakoś super się nie znam... Jeżdżę głównie po drogach leśnych, asfalt i szutrze.. Ten rower powinien się nadać nie? A co do firmy to jak wpisałem w google to wyskoczyły mi strony z Rometa, ta firma ma coś wspólnego z Rometem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 25 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Dla mnie podstawowa wada tego sprzętu to wolnobieg. Jak ważysz rozsądnie do 80 kg i nie będziesz woził dzieciaka w foteliku nie powinno być z tym problemu. Ale jak przekraczasz tą wagę, nie dźwigasz tyłka na dziurach, wozisz dzieciaka w foteliku lub dociążysz tył ciężkimi sakwami to możesz się liczyć z regularnym krzywieniem osi tylnego koła. Czy cena dobra ... sprzedaje moim zdaniem lepszy rower niż ten, w lepszych pieniądzach, z zastrzeżeniem że ma znacznie więcej kilometrów za sobą no ale też podejrzewam że przejedzie znacznie więcej niż ten do dużego remontu . Słowem ja nie jestem targetem tego sprzętu jak tobie pasuje rozmiarowo i wizualnie, przebieg jest prawdziwy, jak urwiesz go do okolic 600 zł może się okazać całkiem dobrą opcją Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haskii Napisano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Mam 178 cm wzrostu i ważę ok 62-64 kg, także wagowo się mieszczę A wysłałbyś na PW, albo tutaj link do swojego roweru, który sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plairsion43 Napisano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Spółka Arkus w latach 90 zakupiła Zakad Rometa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Jak się nie znasz na rowerach to jedź do sklepu i kup nowy jak masz 1200 zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi