fivauro Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Co sądzicie o rowerze Riverside 120 B'twin? Cena jest bardzo przystępna, dawno nie jeździłem i chcę kupić rower na krótkie przejażdżki, max 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Jak pisał tu: Mike: " https://www.decathlon.pl/rower-trekkingowy-riverside120-id_8379017.html Bardzo fajna opcja dla kogoś szukającego prostego i taniego roweru do jazdy rekreacyjnej czy codziennych dojazdów. Na nieco lepszych kołach niż w tańszym modelu, z napędem opartym o kasetę, bez amortyzatora. Wystarczy dołożyć błotniki jeśli jeździ się bez względu na pogodę i rower gotowy. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Jak pisał wyżej kolega, za tą cenę warto kupić, jeżeli rozmiar M Ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 W mojej skromnej opinii najlepszy rower jaki można mieć za 600zł, oczywiście jeśli mówimy o nowym. Prosty, ale bez kiepskich elementów (jak np. badziewne koła czy wolnobieg w niższym modelu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi