fivauro Napisano 24 Lipca 2018 Napisano 24 Lipca 2018 Co sądzicie o rowerze Riverside 120 B'twin? Cena jest bardzo przystępna, dawno nie jeździłem i chcę kupić rower na krótkie przejażdżki, max 30 km. Cytuj
Biesz766 Napisano 24 Lipca 2018 Napisano 24 Lipca 2018 Jak pisał tu: Mike: " https://www.decathlon.pl/rower-trekkingowy-riverside120-id_8379017.html Bardzo fajna opcja dla kogoś szukającego prostego i taniego roweru do jazdy rekreacyjnej czy codziennych dojazdów. Na nieco lepszych kołach niż w tańszym modelu, z napędem opartym o kasetę, bez amortyzatora. Wystarczy dołożyć błotniki jeśli jeździ się bez względu na pogodę i rower gotowy. " Cytuj
Track Napisano 24 Lipca 2018 Napisano 24 Lipca 2018 Jak pisał wyżej kolega, za tą cenę warto kupić, jeżeli rozmiar M Ci pasuje. Cytuj
MikeSkywalker Napisano 24 Lipca 2018 Napisano 24 Lipca 2018 W mojej skromnej opinii najlepszy rower jaki można mieć za 600zł, oczywiście jeśli mówimy o nowym. Prosty, ale bez kiepskich elementów (jak np. badziewne koła czy wolnobieg w niższym modelu). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi