reddox Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Witam Mam do was ogromną prośbę. Czy ktoś z was wie, zna jakiś sklep we wrocławiu gdzie można kupić rowery scott ? Wiem, że na Kilińskiego jest firmówka scotta, ale nie mogę się z kolesiem dogadać. Nie ma takiego roweru jak chcę, a chce mi wcisnąć jakiś inny prawie 2 * droższy. Proszę o pomoc i namiary. Nie wiem tak do końca czy to właściwy dział na takie pytanie, ale wcześniej było podobne więc umieszczam go tutaj :surprised: Pozdrawiam
wedge Napisano 7 Listopada 2006 Napisano 7 Listopada 2006 Niestety z tego co wiem to Scotty można dostać we Wrocku tylko na Kilińskiego. Jak to? Nie potrafią Ci sciągnąć modeu, który sobie upatrzyłeś i wciskają Ci droższy? Widzę, że nadal nie potrafią dbać o klienta tak jak należy:/
reddox Napisano 7 Listopada 2006 Autor Napisano 7 Listopada 2006 No niestety lecą na kasę. Dzięki za odpowiedź. Został mi internet chociaż mam pewne opory, ale upatrzyłem sobie już sklep i za kilka dni zamawiam
General Napisano 8 Listopada 2006 Napisano 8 Listopada 2006 Niestety ale przed zimą wolą wypchnąć to co mają na sklepie. Mi na Kilińskiego próbował wcisnąć rower ze 2 rozmiary za duży, twierdząc że do jazdy po mieście jest dobry. Pozdrawiam
wedge Napisano 8 Listopada 2006 Napisano 8 Listopada 2006 I to jest właśnie powód dla którego sklep na Kilińskiego omijam szerokim łukiem. Na Bogusławskiego u szefa jest podobnie niestety. Zresztą o paru innych znanych sklepach z Wrocka mógłbym powiedzieć kilka nieprzyjemnych rzeczy.. Prawda jest taka że we Wrocławiu nie ma sklepu rowerowego z prawdziwego zdarzenia reddox: Jeżeli to jest sprawdzony sklep internetowy to nie ma co mieć opory. Niektórych rzeczy jak przez internet nie kupisz bo we Wrocławiu ich po prostu nie ma.
tobo Napisano 8 Listopada 2006 Napisano 8 Listopada 2006 nie mam dobrego zdania o wroclawskich sklepach. sklep scotta w tym miescie to parodia. mojemu koledze ktory przywiozl karbonowego strike'a powiedzieli ze "w głowie mu trzeszczy" i go olali. ich kompetencja jest marna a obsluga olewająco-chamska. widocznie wroclawskim sklepom powodzi sie za dobrze. dobre zdanie mam o harfie. mechanik rock shoxa pomogl mi w sposob jakie nie musial a jednak to zrobil.
ejpok Napisano 8 Listopada 2006 Napisano 8 Listopada 2006 przyjedź na górny śląsk , w sosnowcu jest sklep, w którym kupowałem swojego scotta , ściągneli mi bez problemu model ,który chciałem , wcześniej zaprosili żebym się przymierzył do roweru o podobnej konstrukcji w celu dobrania rozmiaru , po zakupie dali mi gratisów na 700 zeta ( licznik, rekawiczki, lampki , pompka, opony) , nie ma dla nich problemu żeby cokolwiek ściągnąć , poza tym są czynnymi bajkerami i maja niezłego hopla na tym punkcie , przegadałem z nimi kilka godzin. naprawde polecam. jak coś to moge dać dokładne namiary.
xhakeem34x Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 Sklep na KILIŃSKIEGO to pomyłka handlowo-usługowa - niemiła obsługa -CENY wzięte z księżyca Nie polecam!
ragnarson Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 A ja już nieraz wybierałem się na rowerowe zakupy do Wrocławia, dzięki jednak bedę jeździł do Czech.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.