Skocz do zawartości

[sklepy Wrocław] Scott

reddox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam do was ogromną prośbę. Czy ktoś z was wie, zna jakiś sklep we wrocławiu gdzie można kupić rowery scott ? Wiem, że na Kilińskiego jest firmówka scotta, ale nie mogę się z kolesiem dogadać. Nie ma takiego roweru jak chcę, a chce mi wcisnąć jakiś inny prawie 2 * droższy. Proszę o pomoc i namiary. Nie wiem tak do końca czy to właściwy dział na takie pytanie, ale wcześniej było podobne więc umieszczam go tutaj :surprised:

Pozdrawiam

Napisano

Niestety z tego co wiem to Scotty można dostać we Wrocku tylko na Kilińskiego.

Jak to? Nie potrafią Ci sciągnąć modeu, który sobie upatrzyłeś i wciskają Ci droższy? Widzę, że nadal nie potrafią dbać o klienta tak jak należy:/

Napisano

No niestety lecą na kasę. Dzięki za odpowiedź. Został mi internet chociaż mam pewne opory, ale upatrzyłem sobie już sklep i za kilka dni zamawiam :036::002::)

Napisano

Niestety ale przed zimą wolą wypchnąć to co mają na sklepie. Mi na Kilińskiego próbował wcisnąć rower ze 2 rozmiary za duży, twierdząc że do jazdy po mieście jest dobry.

Pozdrawiam

Napisano

I to jest właśnie powód dla którego sklep na Kilińskiego omijam szerokim łukiem. Na Bogusławskiego u szefa jest podobnie niestety. Zresztą o paru innych znanych sklepach z Wrocka mógłbym powiedzieć kilka nieprzyjemnych rzeczy.. Prawda jest taka że we Wrocławiu nie ma sklepu rowerowego z prawdziwego zdarzenia :)

reddox:

Jeżeli to jest sprawdzony sklep internetowy to nie ma co mieć opory. Niektórych rzeczy jak przez internet nie kupisz bo we Wrocławiu ich po prostu nie ma.

Napisano

nie mam dobrego zdania o wroclawskich sklepach. sklep scotta w tym miescie to parodia. mojemu koledze ktory przywiozl karbonowego strike'a powiedzieli ze "w głowie mu trzeszczy" i go olali. ich kompetencja jest marna a obsluga olewająco-chamska.

widocznie wroclawskim sklepom powodzi sie za dobrze.

dobre zdanie mam o harfie. mechanik rock shoxa pomogl mi w sposob jakie nie musial a jednak to zrobil.

Napisano

przyjedź na górny śląsk , w sosnowcu jest sklep, w którym kupowałem swojego scotta , ściągneli mi bez problemu model ,który chciałem , wcześniej zaprosili żebym się przymierzył do roweru o podobnej konstrukcji w celu dobrania rozmiaru , po zakupie dali mi gratisów na 700 zeta ( licznik, rekawiczki, lampki , pompka, opony) , nie ma dla nich problemu żeby cokolwiek ściągnąć , poza tym są czynnymi bajkerami i maja niezłego hopla na tym punkcie , przegadałem z nimi kilka godzin. naprawde polecam. jak coś to moge dać dokładne namiary.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...