Xzvzaa Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Witam. Szukam ramy dartmoor hornet na roznych polskich i niemieckich stronach rowerowych online na znanych i mniej znanych lecz nigdzie nie mige jej znalezc. Na olx i allegro sa, ale w rozmiarze L Obojetnie czy uzywana czy nie tylko zeby nie miala wgniotek ani spawow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 https://ctbike.pl/darthmoor-hornet-4x-rama-enduro-aluminiowa-w-komplecie-z-osia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Dostępność: Zadzwoń - zapytaj o dostępność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Jak wklejałem to system pokazywał że mają czerwone i czarne Mki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xzvzaa Napisano 24 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Tam na ctbikes pisze, ze powiadom mnie gdy produkt bedzie dosateony, a jak zamowilem to od 2 miesiecy nie przychodzi czerwona M’ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Należy się więc pogodzić z brakiem dostępności tej ramy i pomyśleć o modelu 2017 ew. primalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Z tego co sam rozglądałem się w kwietniu to albo używki albo jak Dokumosa pisał. Ew. weź tą czarną mat na 27,5, bo to chyba jedyna 2016 w rozm. M dostępna jako nowa. Używek widziałem kilka, ale były tak skatowane, że szkoda w nie kasy pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi