Milesz Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Hej, normalnie nie piszę takich maili, ale dzisiaj rano obudziłam się z myślą, że bardzo chcę jechać na Białoruś (Polesie), najlepiej od 2 sierpnia (albo ciut później) na tydzień. Więc szukam kogoś kto ma wtedy wolne, ma paszport (wjazd na tak długo na wizy) i jeździ na rowerze;) Byłam na Białorusi w majówkę zeszłego roku (namiotowo, myślę że teraz też bym tak chciała), cudowniejszego kraju na rower sobie nie mogę wyobrazić. A co do mnie to kocham wyjazdy i powroty, mam wrażenie że jestem bezproblemowa, a najbardziej w podróżach cenię sobie spotkania z ludźmi. Dobrego dnia;) Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Rok temu też obudziłaś się z tą samą myślą? https://www.forumrowerowe.org/topic/220818-szukam-osób-spontaniczna-białoruś-10-20-sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 (edytowane) Buhahah. I co najlepsze nikomu nie odpowiedziała nawet wtedy. Już nie mówiąc o tym, że konto fake bo raz Natalia Mileszyk, potem Gosia Fraser, a kolejny raz Diego Naranjo: foto google Edytowane 24 Lipca 2018 przez Biesz766 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milesz Napisano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Ciekawe, konto nie jest fakowe, a wtedy odpowiadałam i niestety nikogo nie znalazłam - tak, okazało się że znowu mam spontanicznie wolne. Dobrego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 25 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) O... boot odpowiedział Edytowane 25 Lipca 2018 przez Biesz766 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milesz Napisano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) A z ciekawostek, polecam artykuł - czy bot musi mówić że jest botem? https://www.nytimes.com/2018/07/16/style/how-to-regulate-bots.html - a tak na serio nadal szukam Edytowane 25 Lipca 2018 przez Milesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesz766 Napisano 25 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Te literki nie pasują mi do słów jakie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi