ContadorPL Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Hej, szukam kasku na dużą głowę, przeznaczenie to głównie miasto i las, mam baaardzo dużą głowę więc najchętniej niech się wypowie ktoś, kto też ma taką. Pytanie zasadnicze: mam około 200 złotych, czy warto dołożyć do 300 czy w tej cenie to i tak wszystko to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Jaki obwód głowy? Na mój duży garnek pasuje: https://www.dadelo.pl/kask-giro-fathom-pd3980/?v_Id=95315 L-ka jest duża. No ale trzeba by bardziej nadwyrężyć portfel. No i przymierzyć najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 @ContadorPL To zależy co dla Ciebie oznacz DUŻA głowa. Ja mam obwód 63cm i tak jak kolega @michuuu polecam Giro, z tym że modele występujące w rozmiarze XL: Giro Hex - taki mam teraz Giro Compound (występuje z systemem MIPS) Giro Chronicle (występuje z systemem MIPS) - taki chyba sobie kupię Pytanie czy szukasz kasku typowo MTB z bardziej zabudowany tyłem, czy bardziej szosowego klimatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 24 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Fathoma chyba w CCR na Ptasiej widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ContadorPL Napisano 24 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Zmierzę i dam znać ale jak na podwórku mieliśmy stojak na rowery to wszyscy przechodzili przez te pręty a mi głowa nie przechodziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.